Verkopen

Verkopen via kunstmakelaardij Metzemaekers?

Kunstmakelaardij Metzemaekers is een onafhankelijke bemiddelaar die kunst aan en verkoopt namens derden. Centraal daarbij staat dat er voor betrokken partijen transacties tot stand komen die marktconform zijn. Het verkopen van kunstwerken is en blijft een spannende en emotionele aangelegenheid. Daarbij is het van belang dat het kunstwerk wat u wenst aan te ver-kopen een goede prijs - kwaliteit verhouding heeft.

Sinds 1984 houden wij de ontwikkelingen, met name op de Nederlandse en Belgische kunstmarkt nauwgezet bij. De verzamelde informatie geeft ons doorgaans die kennis welke nodig is om u van een gedegen verkoopadvies te voorzien.
Hiermee onderscheiden we ons van de traditionele spelers in markt zoals galeries, kunsthandels en veilinghuizen. Onze persoonlijke benadering en transparantie zijn vandaag de dag de kernwaarden om u als verkoper optimaal te van dienst te zijn.

Kunstmakelaardij Metzemaekers verkoopt  voornamelijk, schilderijen, tekeningen, grafiek en beelden. Wij beperken ons niet in stijl, formaat, periode of prijs. Via nieuwsbrieven en website brengen wij onze klanten op de hoogte van dit aanbod en informeren klanten met een Zoek of koopopdrachten over specifieke kunstwerken. Een deel van de kunstwerken die wij in bemiddeling hebben vindt u op onze site onder de rubriek actueel aanbodKunstmakelaardij Metzemaekers biedt u als verkoper de volgende mogelijkheden:

 

 

 

Zoek en koopopdrachten
Het zoeken, vinden en aankopen van het kunstwerk waar u naar op zoek bent

Taxaties
Waardepalingen voor aankoop, verzekering, verkoop, balans of verdeling

Collectiebeheer
Advies over de op- of afbouw van uw (bedrijfs)collectie

Renteloze lening
Het renteloos kopen van kunstwerken

Kunstdatabank
Een historisch verkoopoverzicht met richt en verkoopprijzen

Aftersale
Bieden op kunstwerken na de bemiddelingsperiode
 
Renteloze lening
Het renteloos kopen van kunstwerken
 

Aangeboden kunst

Een selectie uit ons kunstaanbod

Bekijk meer aanbod »

 

De expositie met aquarellen van Co Westerik (1924-2018) is in de meimaand iedere donderdag en vrijdag te zien van 13.00 tot 17.00 uur
Andere dagen na afspraak