Kopen

Kopen via kunstmakelaardij Metzemaekers?

Kunstmakelaardij Metzemaekers is een onafhankelijke bemiddelaar die kunst aan en verkoopt namens derden. Centraal daarbij staat dat er voor betrokken partijen transacties tot stand komen die marktconform zijn.

Het kopen van kunstwerken is en blijft een spannende en emotionele aangelegenheid. Daarbij is het van belang dat het kunstwerk wat u wenst aan te kopen een goede prijs - kwaliteit verhouding heeft.

Sinds 1984 houden wij de ontwikkelingen, met name op de Nederlandse en Belgische kunstmarkt nauwgezet bij. De verzamelde informatie geeft ons doorgaans die kennis welke nodig is om u van een gedegen aankoopadvies te voorzien.

Hiermee onderscheiden we ons van de traditionele spelers in markt zoals galeries, kunsthandels en veilinghuizen. Onze persoonlijke benadering en transparantie zijn vandaag de dag de kernwaarden om u als koper optimaal te van dienst te zijn.

 

Een gedeelte van de kunstwerken wat we in bemiddeling hebben vindt u onder actueel aanbod, het bekijken waard. Staat het kunstwerk waar u naar op zoek bent niet in het aanbod dan is het raadzaam contact met ons op te nemen. Het is best mogelijk dat we het werk van die bepaalde kunstenaar in de stille verkoop hebben en te bezichtigen is in onze expositieruimte te Oirschot. Kunstmakelaardij Metzemaekers biedt u als koper de volgende mogelijkheden:

 

Zoek en koopopdrachten
Het zoeken, vinden en aankopen van het kunstwerk waar u naar op zoek bent

Taxaties
Waardepalingen voor aankoop, verzekering, verkoop, balans of verdeling

Collectiebeheer
Advies over de op- of afbouw van uw (bedrijfs)collectie

Renteloze lening
Het renteloos kopen van kunstwerken

Kunstdatabank
Een historisch verkoopoverzicht met richt en verkoopprijzen

Aftersale
Bieden op kunstwerken na de bemiddelingsperiode
 
Renteloze lening
Het renteloos kopen van kunstwerken
 
 
 

 

Aangeboden kunst

Een selectie uit ons kunstaanbod

Bekijk meer aanbod »

 

Wij zijn iedere donderdag en vrijdag open van 13.00 tot 17.00 uur. Ander dagen na telefonische afspraak.