Kunstwerk aanmelden

Kunstmakelaardij Metzemaekers verkoopt schilderijen, tekeningen, sculpturen en grafische werken namens particulieren, bedrijven, instellingen en musea. Mocht u een kunstwerk hebben dat beschikbaar is voor verkoop dan kunt u dit via deze pagina aanmelden. Na ontvangst nemen wij telefonisch of per email contact met u op.

Werkwijze
Enkel volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Vergeet niet om informatie te verstrekken over: techniek / drager, afmeting (zonder lijst / passe-partout), eventuele herkomst, prijs en afbeeldingen (van voor en achterzijde alsmede detail van de signatuur).

Na ontvangst nemen wij contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden. U krijgt dan ook een voorlopige verkoopprijs van ons. Deze wordt gefinaliseerd op het moment dat het kunstwerk definitief in de verkoop wordt genomen. Als het kunstwerk wordt verkocht dan brengen wij een commissie in rekening van 15% (exclusief btw) over de gerealiseerde opbrengstprijs. U dient daarbij rekening te houden dat voor kunstwerken boven de 3.000,00 euro 4% volgrechtvergoeding wordt ingehouden.

 

Kunstmakelaardij Metzemaekers biedt u als koper nog meer mogelijkheden, zie:

 

Zoek en koopopdrachten
Het zoeken, vinden en aankopen van het kunstwerk waar u naar op zoek bent

Collectiebeheer
Advies over de op- of afbouw van uw (bedrijfs)collectie

Taxaties
Waardepalingen voor aankoop, verzekering, verkoop, balans of verdeling

Nieuwsbrief
Uitnodigingen, aanbiedingen enz. per email

Renteloze lening
Het renteloos kopen van kunstwerken

Aftersale
Bieden op kunstwerken na de bemiddelingsperiode

Kunstdatabank
Een historisch verkoopoverzicht met richt en verkoopprijzen

Uw gegevens

Gegevens kunstwerk

Minimaal 1 afbeelding. Alle afbeeldingen dienen .jpg-bestanden te zijn; andere types of bestanden groter dan 3 megabyte worden genegeerd.

Informatie over voorstelling, afmetingen, techniek en herkomst.

 

De expositie met aquarellen van Co Westerik (1924-2018) is in de meimaand iedere donderdag en vrijdag te zien van 13.00 tot 17.00 uur
Andere dagen na afspraak