Stopzetting bedrijf: 10 mooie werken Jan van der Ster

20 november 2006

Wegens stopzetting van bedrijfsactiviteiten verkopen wij voor een bedrijf uit Den Haag 10 werken van de Nederlandse kunstenaarJan van der Ster. Het betreft abstracte werken met een afmetingen van 100 bij 105 cm. De werken worden het liefst in een bundel verkocht maar aankoop van een of meerdere werken behoort tot de mogelijkheden. Een prachtige collectie om een kantooromgeving op een fraaie en betaalbare wijze in te richten.

Bezichtiging
De collectie is op afspraak iedere zaterdag en zondag te bezichtigen aan De Moriaan 9 te Oirschot. Alle andere dagen na telefonische afspraak 0499 57 02 29 of 06 285 95 222.

Inschrijven
U kunt na bezichtiging een schriftelijk bod op deze collectie uitbrengen door middel van een biedingformulier welke op verzoek aan u wordt verstrekt. Mochten de biedingen op de gehele collectie te laag zijn dan worden de werken per stuk aan de hoogst biedende verkocht. De inschrijvingstermijn is tot en met zondag 10 december.

Richtprijs / KoopprijsDe richtprijs voor de gehele collectie is 5 / 6.000 euro. Op de koopprijs is de koper 25% opgeld verschuldigd exclusief eventuele volgrechtvergoedingen.

Garantie
Deze omschrijving is met zorg samengesteld. Indien mocht blijken dat de verstrekte omschrijving zodanig onjuist is heeft de koper het recht tot ontbinding binnen 30 dagen na het sluiten van de inschrijvingstermijn op restitutie van de koopprijs. Meer informatie hieromtrent vindt u onder punt 3.2 en 3.3 van onze veilingvoorwaarden

Aangeboden kunst

Een selectie uit ons kunstaanbod

Bekijk meer aanbod »