23 & 24 maart Kosteloze taxatie Moderne & Hedendaagse kunst

14 maart 2023

Op donderdag 23 en vrijdag 24 maart kunt u Moderne & Hedendaagse kunst kosteloos door ons laten taxeren. Wij staan die dagen van 13.00 tot 17.00 uur voor u klaar om uw kunstwerken te beoordelen. Het is ook mogelijk om werk(en) in te brengen voor bemiddeling. U kunt die dag gewoon binnenlopen.

Speciale aandacht gaat uit naar kunstwerken van een hoog artistiek niveau voor doorlopende presentaties en toekomstige exposities in onze tentoonstellingsruimte. Het artistiek hoogstaand werk(en) dient beschikbaar te zijn voor bemiddeling/verkoop, verkeert in een perfecte staat, is gesigneerd en heeft een aantoonbaar goede herkomst. 

Bent u niet in staat om langs te komen op deze taxatiedagen dan kunt u ons een foto van het object sturen via e-mail, klik hier of per post. Aan de hand van de foto kunnen wij u werk beoordelen. Ook kunnen we indien u meerdere / of moeilijk te transporteren stukken heeft ,die u wilt verkopen, bij u langs komen voor een taxatie. Inbreng van kunstwerken voor bemiddeling is het hele jaar mogelijk. Voor eventuele verdere informatie of afspraak kunt u ons natuurlijk bellen of mailen. 

Aangeboden kunst

Een selectie uit ons kunstaanbod

Bekijk meer aanbod »

 

Wij zijn iedere donderdag en vrijdag open van 13.00 tot 17.00 uur. Ander dagen na telefonische afspraak.