Kunst Verkopen

Verkopen via kunstmakelaardij Metzemaekers?

Kunstmakelaardij Metzemaekers is een onaf-hankelijke bemiddelaar die kunst aan en verkoopt namens derden. Centraal daarbij staat dat er voor betrokken partijen transacties tot stand komen die marktconform zijn.

Het verkopen van kunstwerken is en blijft een spannende en emotionele aangelegenheid. Daarbij is het van belang dat het kunstwerk wat u wenst aan te ver-kopen een goede prijs - kwaliteit verhouding heeft.

Sinds 1984 houden wij de ontwikke-lingen, met name op de Nederlandse en Belgische kunstmarkt nauwgezet bij. De verzamelde informatie geeft ons doorgaans die kennis welke nodig is om u van een ge-degen verkoopadvies te voorzien.

Hiermee onderscheiden we ons van de traditionele spelers in markt zoals galeries, kunsthandels en veilinghuizen. Onze persoonlijke benadering en transparantie zijn vandaag de dag de kern-waarden om u als verkoper optimaal te van dienst te zijn.


Meer over het verkopen van kunst via Kunstmakelaardij Metzemaekers

 

Jaarlijks verkoopt Kunstmakelaardij Metze- maekers ruim tweeduizend kunstwerken, voornamelijk, schilderijen, tekeningen, grafiek en beelden. Wij beperken ons niet in stijl, formaat, periode of prijs. Via nieuwsbrieven en website brengen wij onze klanten op de hoogte van dit aanbod en informeren klanten met een Zoek of koopopdrachten over specifieke kunstwer-ken. Een deel van de kunstwerken die wij in bemiddeling hebben vindt u op onze site onder de rubriek actueel aanbod. Kunstmakelaardij Metzemaekers biedt u als verkoper de volgende mogelijkheden:

 

 

 

  • Taxaties
    Waardepalingen voor verkoop, verzekering, aankoop, balans of verdeling
  • Kunstdatabank
    Een historisch verkoopoverzicht met richt en verkoopprijzen