Kunst Kopen

Kopen via kunstmakelaardij Metzemaekers?

Kunstmakelaardij Metzemaekers is een onaf- hankelijke bemiddelaar die kunst aan en verkoopt namens derden. Centraal daarbij staat dat er voor betrokken partijen transacties tot stand komen die marktconform zijn.

Het kopen van kunstwerken is en blijft een spannende en emotionele aangelegenheid. Daarbij is het van belang dat het kunstwerk wat u wenst aan te kopen een goede prijs - kwaliteit verhouding heeft.

Sinds 1984 houden wij de ontwikkelingen, met name op de Nederlandse en Belgische kunstmarkt nauwgezet bij. De verzamelde informatie geeft ons doorgaans die kennis welke nodig is om u van een gedegen aankoopadvies te voorzien.

Hiermee onderscheiden we ons van de traditionele spelers in markt zoals galeries, kunsthandels en veilinghuizen. Onze persoonlijke benadering en transparantie zijn vandaag de dag de kern- waarden om u als koper optimaal te van dienst te zijn.


Meer over het kopen van kunst via Kunstmakelaardij Metzemaekers

Momenteel hebben we meer dan 3.000 kunstwerken in bemiddeling een deel daarvan vindt u op onze site onder de rubriek actueel aanbod, het bekijken waard. Een deel van de werken zijn te bezichtigen in onze expositieruimte te Oirschot. Kunstmakelaardij Metzemaekers biedt u als koper de volgende mogelijkheden:

 

 

 

  • Taxaties
    Waardepalingen voor aankoop, verzekering, verkoop, balans of verdeling
  • Kunstdatabank
    Een historisch verkoopoverzicht met richt en verkoopprijzen